Concept

CAMELEON, met winkels in Woluwe en Genval organiseert exclusieve privéverkopen, dat betekent dat de toegang is beperkt tot leden.

Om lid te worden en te profiteren van artikels van de grootste merken aan voordelige prijzen , moet men uitgenodigd worden door een bestaand lid in een van de twee privé outlets van CAMELEON. Meer weten.

De seizoensgebonden verkopen worden georganiseerd rond een specifiek thema, met een vernieuwd aanbod, zoals bijvoorbeeld Back to School, Shoes Week, Ski, de eindejaarsfeesten, solden, Crazy Days,... 

Onze leden krijgen, per post of per mail, een persoonlijkeuitnodiging om naar het privé outlet van hun keuze te komen op de data vermeld op de uitnodiging. Onze privé Oultets zijn open van woensdag tot en met zondag net zoals de feestdagen van 10u tot 19u in Woluwé en van 11u tot 18u30 in Genval.

Gewapend met hun kostbare lidkaart kunnen ze zo genieten van de uitzonderlijke aanbiedingen op de verkoop waarvoor ze zijn uitgenodigd.

CAMELEON vertrouwen en de "ervaring CAMELEON" beleven, is de zekerheid om persoonlijk uitgenodigd te worden op elk evenement, alsmaar vernieuwd. Het is ook genieten van ruime en vriendelijke plaatsen in een van onze privé outlets tijdens uw bezoek.

CAMELEON dat is ook de website CAMELEON.be, waardoor de leden toegang krijgen tot hun uitnodigingen, de data van verkopen kunnen consulteren, vrienden kunnen uitnodigen, en kunnen genieten van andere voordelen.