Concept

CAMELEON organiseert exclusieve privéverkopen voor zijn Leden in de outletwinkels van Woluwe en Genval. Je kan er met het hele gezin terecht voor modeartikelen, merkschoenen en decoratie tegen verlaagde prijzen die gaan tot 70 % korting op de boetiekprijzen.

Hoe word je CAMELEON-Lid en kan je profiteren van de grootste merken voor de meest voordelige prijzen? Vraag een familielid, kennis, vriend of collega die al CAMELEON-Lid is om je uit te nodigen.

Elke seizoensverkoop heeft een eigen thema, met telkens een vernieuwd aanbod. Zo is er bijvoorbeeld Terug naar School, de Shoes Weeks, de Ski, de eindejaarsfeesten, de solden, de Crazy Days, en ga zo maar door. Wat het thema ook is: goeie zaakjes doe je zeker! CAMELEON combineert de voordelen van een outlet of een stockverkoop met een aangenaam shoppingkader, op een steenworp van Brussel, net op de grens tussen Vlaams en Waals Brabant.

Zodra je Lid bent, kan je in onze Outlets terecht om volop te profiteren van alle voordelen en uitzonderlijke aanbiedingen. Je bent van harte welkom van woensdag tot en met zondag, ook op feestdagen.

We leggen onze Leden graag in de watten, zodat ze voluit en relax de “CAMELEON ervaring” kunnen beleven. Bij ons vind je altijd een uitgebreid assortiment dat we onophoudelijk aanvullen, en tal van faciliteiten, zoals gratis parkeerplaats, een restaurant en een kinderhoek. En dan hebben we het nog niet gehad over onze ecologische aanpak en de bijzondere sfeer waar onze Leden zo van houden.

Je vindt onze aanbiedingen natuurlijk ook op CAMELEON.be, waar je als Lid al onze lopende acties kan bekijken, op jouw beurt vrienden kan uitnodigen en van een heleboel voordelen kan profiteren.

Word Lid