Onze Verhaal

CAMELEON, dat geboren werd uit de verbeelding van een jonge ondernemer die gepassioneerd is door mode, is in 20 jaar tijd de belangrijkste speler geworden in privéverkoop in België.
In 1988, nadat hij ervaring opdeed door privéverkopen bij particulieren te organiseren tijdens het weekend in zijn studentenperiode, besloot Jean-Cedric zijn ervaring te delen met een ruimer publiek, en richt hij CAMELEON op.


Het vernieuwende concept kent, vanaf de oprichting, een ongelooflijke groei. De privéverkopen van CAMELEON, die in de jaren '90 tijdens enkele dagen per maand worden georganiseerd in het Jubelpark, groeien uit tot drie weken per maand en sinds 2010 in Woluwe en Genval met openingsuren op zondagen en feestdagen.


Inderdaad, in maart 2009 verhuist CAMELEON om aan de groeiende vraag van zijn leden tegemoet te komen, en installeert zich in een compleet nieuw privé outlet in Sint-Lambrechts-Woluwe. Deze verkoopsruimte van 8.000m2 is het eerste ecologisch geconstrueerde winkelpad van Europa. Dat wil zeggen dat het concept volledig ontwikkeld werd met maximaal respect voor het milieu. Deze prestatie werdt door meedere belgische en internationale prijzen bekroond. 

Vandaag biedt CAMELEON haar leden grote merken prêt-à-porter voor man, vrouw, kind, schoenen, accessoires (zonnebrillen, horloges, juwelen,...), handtassen, decoratie en huislinnen tegen prijzen tot 70% minder duur dan in winkels.